Luleå Damfotboll


Vinst!

Många grattis tjejer och grattis till vinsten med 6-3 mot Hägglunds IoFK igår

Mycket trevlig match att kolla på med många mål i ifrån tjejerna + att vi under hela matchen hade mycket fint och skönt väder. 
De två spelare som låg bakom målen var Mercy (5 mål) och Johanna P (1 mål).
Måste säga att båda tjejerna gjode mycket fina mål och alla tjejer spelade bra under hela matchen förutom den 15 minuter under andra halvlek där Hägglunds fick göra mål.
Mycket starkt tjejer att ni fortsatte att kämpa under hela matchen.

Bilderna ifrån matchen igår kommer senare så kolla in lite senare här på Luleå Damfotbolls blogg så kommer ni att se många bilder i från matchen.

Nästa match för division 2 är den 22 maj borta i Umeå mot Mariehem SK
Division 4 spelar sin nästa match den 21 maj hemma på Skogsvallen kl. 16.00 mot Kiruna FF, så välkomna att kolla på tjejernas match och heja fram dem till vinst!

Premiär vinst!

Sorry att detta inlägg kommer lite sent men min data har varit på Comega Data under några dagar för lite problem. Kan berätta att divsion 4 matchen för tjejerna sluta med vinst 3-0 mot LSK/LIRA. Bra spelat tjejer!

Här kommer lite bilder i från matchen






















Luleå Damfotboll

Hejsan alla kära läsare Mycket ledsen för att bloggen varit inaktiv på sista månaderna! Men nu börjar matcherna att närma sig och vi startar division två med en borta match mot Köpmanholmen-Bjästa i Örnsköldsvik på lördag den 7/5. Och på måndag sparkar division fyra laget i gång sin serie med en hemma match mot Luleå SK/LIRA BK den 9/5 klockan 20.15 på Skogsvallen. Nu önskar vi båda båda lagen lycka till i sina respektive matcher på lördag och på måndag! Lycka till tjejer!

RSS 2.0